برگزاری کلاس آموزشی ترویج زایمان طبیعی ( آمادگی برای زایمان)

• آگاهی وکسب مهارت های لازم در بارداری وزایمان مانند یادگیری فن شنا می باشد .باشرکت در کلاس با دیدن فیلم آموزشی مادر آمادگی لازم برای رویارویی با این دوران را پیدا می کند وعلاوه برآن می تواند درانجام زایمان نقش فعال وموثر داشته باشد .این مهارت ها شامل تمرین های کششی ،تن آرامی ،ماساژوالگوهای تنفسی در زایمان وپس از زایمان است .این آموخته ها نه تنها تحمل زن را نسبت به درد زایمان افزایش می دهد بلکه از بروز برخی عوارض ناشی از زایمان نیز جلوگیری می کند .آگاهی مادر در مورد توانایی های بدنش برای انجام زایمان طبیعی به اوکمک می کند تا زایمان را هدایت کرده وبر ترس ودرد ونگرانی خود غلبه نماید تا یک زایمان رویایی را تجربه کند .
  • شرکت در کلاس های آمادگی برای زایمان فرصتی برای آگاه شدن وتجربه یک زایمان رویایی در کنار خانواده می باشد . کلاس های آمادگی برای زایمان از هفته 20بارداری شروع وطی 8جلسه برگزار می شود زمان هر جلسه حدود 90دقیقه در هرجلسه ابتدا مطالب شفاهی وسپس مهارت ها بصورت عملی آموزش داده می شود.یکی از اعضای خانواده ،دوستان یا بستگان نزدیک زن باردار می تواند به همراه وی درکلاس شرکت کرده مطالب ومهارت ها را بیاموزد ودر هنگام زایمان درکنار مادر حضورداشته باشد . درهمین راستا با هدف توانمندسازی مادران باردار کلاس های آمادگی برای زایمان  در روزهای شنبه ،دوشنبه وچهارشنبه بصورت رایگان در این مرکز برگزار می گردد .از مادران باردار علاقمند ( از هفته 20بارداری ) دعوت می شود ، جهت ثبت نام به واحد مامایی مراجعه نمایند .

مدرسین کلاس های آمادگی برای زایمان این مرکز به شرح زیر می باشد.

1-خانم قنبرزاده

2-خانم رزقی